(06) 24 31 81 08 info@acari.nl

Werkwijze op locatie

Gratis testreiniging

 

Acari maakt de vervuiling zichtbaar en aantoonbaar voor u met de matrashygiënetest. Dit is een test waarbij een zwarte doek tijdelijk op de machine als filter wordt geplaatst. Na 1 minuut matras reinigen tonen we u de vervuiling. Dit is ongeveer 5% van wat wij bij een gehele dieptereiniging verwijderen. Er vormt zich vrijwel altijd een wit/grijs bergje fijnstof dat grotendeels bestaat uit de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijten. Zo kunnen we samen bepalen of een volledige dieptereiniging noodzakelijk is. Op verzoek kan een ACAREX test gedaan worden, waarbij de allergie-waarde bepaald kan worden.

4 Fasen dieptereiniging

 

1. Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matrasreinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor wordt alle inwendige vervuiling van het matras losgetrild en verpulverd. Denk hierbij aan de uitwerpselen van de huisstofmijten, urinekristallen en huidschilfers.

2. Het vacuüm zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle vervuilingsdeeltjes op in een HEPA-filter. Dit filter is speciaal ontworpen om 99,97% van alle vervuiling groter dat 0,3 micron vast te houden.

3. UVC-Reiniging. In deze fase wordt uw matras behandeld met een UVC licht dat huisstofmijten, bacteriën en sporen doodt. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

4. Uw matras wordt behandeld met de anti huisstofmijt spray van Acari. Deze unieke spray is speciaal ontwikkelt voor Acari en bevat hoogwaardige ingrediënten. De spray werkt direct tegen geur, neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijtuitwerpselen en kan gebruikt worden op verse vlekken.

Voordelen

Service op locatie

Geen voorrijkosten

Droge reiniging

Matras direct te beslapen

Reiniging vrij van chemicaliën

Verlengt de levensduur van uw matras

Neutraliseert geuren

Anti allergische behandeling

Tip: Voor optimaal onderhoud van uw matras kunt u zelf wekelijk uw matras behandelen met de anti allergie spray van Acari.