024-7610051 info@acari.nl

Vlekverwijdering

Banken en gestoffeerde meubels reinigen

De reiniging van gestoffeerde meubels en banken gaat in principe hetzelfde in zijn werk als de reiniging van matrassen. Acari Matras Reiniging voert eerst een testreiniging uit, waarna de dieptereiging volgt. Banken en gestoffeerde meubels worden uitsluitend schoongemaakt met natuurlijke en biologisch afbreekbare producten. Er worden dus geen chemicaliën gebruikt.

Acari matrasreiniging is ook gespecialiseerd in het professioneel reinigen van gestoffeerde meubels en vloerkleden.

Vlekken uit gestoffeerde meubels verwijderen

Ook vlekken worden verwijderd met de aanpak van Acari Matras Reiniging. Hardnekkige vlekken zoals koffie en rode wijn  worden op professionele wijze verwijderd. Iedere vlek heeft echter een andere aanpak nodig. Daarom zal samen met de klant worden gekeken of vlekken in tapijten en gestoffeerde meubels aansluitend op de reiniging kunnen worden aangepakt.

Na de professionele reiniging van Acari Matras Reiniging zijn uw meubelen weer hygiënisch schoon en ruiken ze lekker fris. U kunt gestoffeerde meubels en banken net als uw matras regelmatig laten reinigen. Goed dagelijks onderhoud betekent echter dat ze minder vaak professionele reiniging nodig hebben. Het is daarom belangrijk dat u eventuele vlekken meteen verwijderd. Wrijf vlekken niet schoon, maar dep voorzichtig tijdens het verwijderen van vlekken. Zo houdt u uw meubels langer schoon.