Acari Matrascleaner
Hoofdpagina Probleem Oplossing MatrasClean-Spray Referenties Vragen Hotels Contact

 

De Matrasreiniging

Oorzaakbestrijding is logischerwijs de meest belangrijke oplossing bij huisstofmijtallergie. Gelukkig is er vanaf nu in Nederland een revolutionaire, gepatenteerde methode om uw matras te laten reinigen.

MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne

De service wordt bij u aan huis verleend, waardoor uw matras gewoon kan blijven liggen. Het elimineert de oorzaak en reinigt de matras zonder het gebruik van chemicaliën. Voordat uw matras geheel gereinigd wordt voeren wij een testreiniging uit waarbij wij u laten zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Tevens voeren wij tijdens deze testreiniging een ACAREX allergeentest uit, die de hoeveelheid allergieverwekkende stoffen in uw matras aantoont, om zo te bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen (binnen 1 uur) al op uw matras slapen. De reiniging van een eenpersoonsmatras duurt 18 minuten dat wil zeggen aan beide kanten 9 minuten.

Onze gepatenteerde 4 fasen reiniging

1. Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras reinigingssysteem produceert hoge frequentie trillingen, hierdoor worden de uitwerpselen van de matras los getrild en verpulverd, zo worden ze klaargemaakt voor fase 2.

2. Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

3. De matras wordt in deze fase behandeld met UVC stralen die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

4. Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.

Uit proeven is gebleken dat deze behandeling 99,99% van de aanwezige bacteriën doodt, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen.

De prijzen voor de reiniging van een matras aan beide zijden zijn als volgt:

Kinder matras€ 30,00
Éénpersoons matras € 37,50
Tweepersoons matras € 62,50
Éénpersoons topdekmatras € 30,00
Tweepersoons topdekmatras € 52,50

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.

Wij zijn ons bewust van het feit dat wij onze diensten verlenen in een privéruimte bij uitstek.
Vanzelfsprekend kunt u discretie van ons verwachten.
Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.