Acari Matrascleaner
Hoofdpagina Probleem Oplossing MatrasClean-Spray Referenties Vragen Hotels Contact

MC LUCHTZUIVERAARS

MC 30
129,00
MC 60
169,00

De MatrasCleaner luchtzuiveraars bieden een effectieve luchtzuivering en ionisatie en zorgen voor een frissere en gezondere binnenlucht. Bij u thuis en op kantoor.



Voegt negatieve ionen toe

Verwijdert pollen

Verwijdert rook en geurtjes

Doodt virussen

Doodt huisstofmijt

De MC luchtzuiveraar

Met de luchtzuiveraar introduceert MC een krachtige en tegelijkertijd elegante oplossing om ongewenste deel-tjes uit de binnenlucht te verwijderen bij u thuis en op kantoor.

In een tijd waarin luchtverontreiniging, virussen en fijn-stof een onvermijdelijke bedreiging lijken te vormen voor het welzijn van het individu, biedt de MC lucht-reiniger een betaalbaar en effectief antwoord op deze dreiging.

De geavanceerde MC Luchtzuiveraar biedt u een effec-tieve luchtzuivering en ionisatie op basis van de aller-nieuwste nano-technologie en zorgt voor een fris-sere en gezondere binnenlucht in 3 stappen, bij u thuis en op kantoor.

Luchtzuivering en ionisatie in drie stappen:

 1. De fluisterstille ventilator voert vervuilde lucht naar een elektrostatisch geladen filter dat pollen, fijnstof en rook uit de binnenlucht onttrekt. Zelfs de kleinste vuildeeltjes worden effectief gefilterd. Er zij geen vervangingsfilters nodig.

 2. Doodt in de lucht aanwezige organismen zoals virussen en bacteriën d.m.v. nano- fotosynthese. Deze technologie heeft een bewezen werking om organische gassen, luchtvervuiling en allerlei luchtjes af te breken.

 3. Voegt negatieve ionen toe aan de omgevingslucht waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Ionisatie houdt in dat lucht van een bijzonder schone kwaliteit de kamer in geblazen wordt. Deze kwaliteit treft u vooral aan in de buurt van bergen, watervallen en de zee.





MC 30: 129,00 (inc. BTW).


Is effectief in ruimtes tot 30 m2. Afmetingen: 37 x 13,5 cm. Ventilatorsnelheid is in te stellen op drie standen. Fluisterstil. Zeer geschikt voor slaapkamers. Energiezuinig, verbruikt maximaal 10 watt (vergelijkbaar met een spaarlamp). Filters zijn gemakkelijk periodiek te reinigen. Geen vervangingsfilters nodig!





MC 60: 169,00 (inc. BTW).

Heeft het dubbele bereik van de MC 30, namelijk 60 m2. Afmetingen 50 x 13,5 cm. Traploos instelbare ventilatorsnelheid. Verbruikt maximaal 16 watt. Heeft bovendien een uitwasbaar sponsfilter die ook grotere vuildeeltjes zoals dierharen uit de lucht filtert. Geen vervangingsfilters nodig.



De MatrasCleaner luchtzuiveraars brengen verlichting bij:

 • Huisstofmijtallergie
 • Benauwdheid
 • Astma / bronchitis
 • Rokersklachten
 • Huidallergiën / eczeem
 • Verkoudheid
 • Migraine en stress
 • luchtvervuiling door huisdieren
De meest actuele hooikoortsverwachting kunt u vinden op www.allergieradar.nl

Bestellen kunt u door te bellen naar: tel. 024-7610051 / 06-24318108

Mailen kan ook: info@acari.nl